За нас

Ние от „Лемонфреш“ знаем, че тайната на всяко едно начинание  е желание, търпение, усилие и да знаеш как. Така ще постъпваме и с Вашият дом, офис или автомобил докато не постигнем крайната си цел за която сте ни гласували доверие - да бъде чисто, свежо и уютно. Това разбираме ние от „Лемонфреш“, когато става въпрос за професионално почистване.

Специализираме в професионалното почистване на частни домове, офиси, промишлени помещения, леки автомобили и др. превозни средства. Стараем се да спазваме най-високо качество на предлаганите услуги за почистване.

Услугите, които можем да покрием в почистването са:
-    Дезинфекциране и изпиране на мека мебел, включваща: дивани, столове, фотьойли, меки повърхности от почти всякакъв материал. Почистваме успешно текстил, кожа, пластмаса, метал, дърво и др.
-    Пране на килими, пътеки, покривала – специализираме в прането на място.
С предварителна уговорка можем да вземем и да почистим килима или пътеката и да ви я върнем на място.
-    Почистване на стъкла, огледала, витрини, фасади както различни пластмасови или метални повърхности. Имаме възможност и за височинно почистване на фасади, витрини и стъкла.
-    Почистване и поддържане на санитарни помещения. Помещения в жилища, офиси и бизнес сгради.
-    Почистване и поддържане на подове, различни изкуствени подови настилки и покрития (гранитогрес, теракота, фаянс, ламинат, линолеум, балатум).
-    Почистване и поддържане на естествени подови настилки (мрамор, гранит, мозайка, варовик, паркет, травертин).
-    Полиране на изкуствени и естествени подови настилки. Полиране чрез механична обработка (т.нар. шлайфане), както и полиране чрез нанасяне на полиращ и предпазващ препарат.
-    Пране на салона на леки автомобил, камиони, джипове, ван. Почистване на салона на пътнически бусове и автобуси.

Можем да извършим и специализирани услуги за почистване, но това става само след предварителна оценка на начините за почистване и предлагане на предварително .

Можем да извършваме и периодични, планови почиствания на различни помещения – т.нар. поддръжка на чистотата. Услуга подходяща да офиси, силно замърсяващи се помещения и помещения с повишен човекопоток. Подготвени сме за голяма възможност от срокове и интензивност на почистване.

Можем да Ви консултираме за нови методи за почистване, нови и по-ефективни препарати за почистване, подходяща интензивност.

Може да ни се доверите, ние ще се постараем да работим ефективно и дългосрочно заедно, докато не постигнем крайната си цел за която сте ни гласували доверие - да бъде чисто, свежо и уютно!

За Лемонфреш

„Лемонфреш“ - професионалното почистване на частни домове, къщи, офиси, промишлени помещения, леки автомобили, бусове.

Контакти

Лемонфреш ЕООД
гр.София, ПК 1000
ул. Горски пътник № 12

web: www.lemonfresh.bg
e-mail:
Tелефон: +359 897 219 216

Карта