Пакет „текстил и мека мебел“

„Лемонфреш“ предлага на Вашето внимание специален пакет, свързан с дълбочинно премахване на натрупаната с времето прах във Вашия матрак, мека мебел, килим. По наше мнение, дълбочинното обезпрашаване и изпирането на меките текстилни модули във Вашия дом или офис, трябва да се извършва поне два пъти в годината
Описание на метода на почистване на мека мебел и текстил: Посредством комбинирана машина се впръсква предварително избран почистващ препарат в дълбочина на килима или меката мебел. Препаратът достига в дълбочина от няколко милиметра през дамаската или повърхността. Понякога се налага да се комбинират няколко почистващи препарата, с оглед постигането на оптимален резултат. Оставя се технологично време от рамките на няколко минути, за да може почистващият препарат да се свърже със замърсяванията и пр. Възможно е да се наложи обработката на някои зони с мека четка или накрайник на машината (обикновено това са зони с повишена замърсеност, като краища, подлакътници, зацапвания и пр.). Веднага след това посредством вакуум се отстранява течната фаза (почистващ препарат и замърсявания). Възможно е процедурата да се повтори с цел по-качествено почистване. Почистената вече повърхност остава леко влажна, като в рамките на 3-5 ч. през лятото и при наличие на нормална проветреност, тя изсъхва напълно. През есенните и зимните месеци този срок се увеличава.
Посредством този метод могат да се отстранят упорити петна, различни замърсявания, косми, прах, различни микроорганизми и пр. Почистената повърхност остава свежа, с приятен аромат. Предимството на този метод е, че се извършва почистване без да се преместват килимите, пътеките, меката мебел и пр.
Услуги:
-    Обезпрашаване, изпиране и ароматизиране на меки настилки (мокети, килими и/или други)
-    Обезпрашаване, изпиране и ароматизиране на мека мебел.
-    Обезпрашаване, изпиране и ароматизиране на матрак.
-    Обезпрашаване, изпиране и ароматизиране на всички тапицирани столове и други елементи.
-    Обезпрашаване, изпиране и ароматизиране на пердета, завеси и др.

Забележка: При строго изискване за друг тип третиране или забрана от производителя да се пере текстила, поради неговата специфика, то тогава пране не се прилага, а се замества с други методи на почистване!

За Лемонфреш

„Лемонфреш“ - професионалното почистване на частни домове, къщи, офиси, промишлени помещения, леки автомобили, бусове.

Контакти

Лемонфреш ЕООД
гр.София, ПК 1000
ул. Горски пътник № 12

web: www.lemonfresh.bg
e-mail:
Tелефон: +359 897 219 216

Карта