Пране на автомобили на адрес

Дилемата да пиете кафето си в къщи, пред телевизора, с вестника или с любимите хора или да "вършите важна работа", докато чакате 2 часа да Ви перат интериора и Ви измият автомобила вече не съществува за Вас. Ние от "Лемонфреш", предлагаме тази услуга на Ваш адрес, в удобно за Вас време. Заслужава си )).

Пране на автомобила включва следните дейности: Обезпрашаване на интериорната част на автомобила – табло, седалки, под, стелки, таван, врати, кори, багажник. Следва изпиране на седалките, пода, багажника и тапицираните елементи по вратите на автомобила и подлакътника. Изпирането се извършва с специализирана перяща машина наречена екстрактор (машина с възможности за впръскване на перилен препарат в тъканите и силен вакуум за изсмукване на замърсяванията).
Предварително избран почистващ препарат се впръсква под налягане в седалките, оставя се да подейства и да се свърже със замърсяванията, след което се изтегля чрез вакуум. Когато се налага може да обработят повторно части с повишена замърсеност. В зависимост от времето на изчакване и степента на вакуум, тапицерията на седалките може да остане леко влажна, като е необходимо да се осигури време за окончателното и изсушаване!
Когато се налага е възможно повторното прахосмукиране за пълно изсушаване, благодарение на мощния двигател, седалките на автомобила се почистват дълбочинно от натрупаните с времето замърсявания, микроорганизми, отстраняват се петна и пр.  След това се третира таблото и останалите твърди повърхности в салона на Вашия автомобил.

Внимание! Най-деликатната част във автомобила е неговия таван. Затова преди да бъде подложен на подобен тип манипулации се коментират възможните последствия и след изричното съгласие на клиента се решава какво да се прави!
Външно измиване на превозното средство също е възможно. По желание на клиента и  достъп до течаща вода за водоструйна машина.

За Лемонфреш

„Лемонфреш“ - професионалното почистване на частни домове, къщи, офиси, промишлени помещения, леки автомобили, бусове.

Контакти

Лемонфреш ЕООД
гр.София, ПК 1000
ул. Горски пътник № 12

web: www.lemonfresh.bg
e-mail:
Tелефон: +359 897 219 216

Карта